Πώς μπορεί η μπαταρία μου να κρατήσει περισσότερο;

Πώς μπορεί η μπαταρία μου να κρατήσει περισσότερο;

Δείτε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας

Όταν είμαστε στα γραφεία μας ή χαλαρώνουμε στο σπίτι, συνήθως έχουμε κοντά μας φορτιστή και η ζωή της μπαταρίας ουσιαστικά δεν μας απασχολεί. Αλλά όταν είμαστε στο δρόμο , το τηλέφωνο μας είναι απαραίτητο για να παραμένουμε σε επαφή με τους φίλους μας, να μοιραζόμαστε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα ή να βρίσκουμε νέα συναρπαστικά μέρη για να επισκεφτούμε. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε τη μπαταρία να διαρκεί λίγο περισσότερο, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο σημείο φόρτισης. Δείτε μερικές απλές συμβουλές για να κρατήσετε την μπαταρία σας λίγο παραπάνω όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Γρήγορες Συμβουλές Για την Επέκταση της Ζωής της Μπαταρίας

1) Απενεργοποίηστε τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και GPS (επίσης γνωστό ως Τοποθεσία) όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

2) Αφαιρέστε τυχόν δωρεάν εφαρμογές που δεν χρειάζεστε πλέον και που περιέχουν διαφημίσεις.

3) Μειώστε τη φωτεινότητα της οθόνης (ή ρύθμίστε την στην «Αυτόματη Φωτεινότητα») και προσαρμόστε τη ρύθμιση απενεργοποίησης της οθόνης σε χαμηλότερη τιμή για την
αυτόματη απενεργοποίηση της οθόνης πιο γρήγορα, όταν η συσκευή δεν είναι σε χρήση.

Λειτουργία “Εξοικονόμησης Ενέργειας”

Οι νεότερες συσκευές της Samsung, όπως το Galaxy S5 & S6 το Note 4, τα Α3 & Α5 διαθέτουν μια λειτουργία Ultra εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία διαχειρίζεται τη χρήση της μπαταρίας σας για λογαριασμό σας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την εμφάνιση χρωμάτων στην οθόνη σε αποχρώσεις του γκρι, με τον περιορισμό κάποιων εφαρμογών και με την σύνδεση δεδομένων, Wi-Fi και Bluetooth, όταν η οθόνη σβήνει.

Για να ενεργοποιήσετε την κατάσταση λειτουργίας Ultra εξοικονόμησης ενέργειας:
Εφαρμογές > Ρυθμίσεις > Εξοικονόμηση ενέργειας > Ultra Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας > Σύρετε για ενεργοποίηση

Φόρτιση Άδειας Μπαταριάς

Αν έχετε χρησιμοποιήσει όλη τη δύναμη τη μπαταρίας παίζοντας παιχνίδια, μπορεί να χρειαστούν τουλάχιστον 5-10 λεπτά μετά τη σύνδεση του φορτιστή για να επανέλθει αρκετή ισχύς ώστε να ξεκινήσει η ένδειξη φόρτισης στην συσκευή σας.

Αν παίζετε παιχνίδια με το κινητό ή βρεθείτε με τελείως νεκρή μπαταρία, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή πρίζας που παρέχεται και όχι καλώδιο USB
μέσω υπολογιστή για ταχύτερη και πιο αποτελεσματική φόρτιση.

Πηγή: www.samsung.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λιγα λογια για την smrepairs

H SMREPAIRS παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές, υπολογιστές, εγκατάσταση κυκλώματος για κάμερες ασφαλείας, συναγερμούς, δορυφορικά συστήματα κεραίες και ενοικίαση βιντεοπροβολέων κτλ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρτεμισιας 75 Και Κεραμου γωνία 71408 Ηράκλειο, Κρήτης

6945 028 519
smrepairs.gr@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας
Δευτ. - Παρ. 09:00 - 18:00